Јавен повик за финансирање на културните и спортските активности во Општина Дојран

Општина Дојран објавува јавен повик за финансирање на културните и спортските активности во општината кои ќе бидат финансирани од Буџетот за 2021ва година.

Објавите може да ги симнете со кликање во полето документи.