Ден: д.м.г

Новогодишни подароци за децата од О.О.У “Кочо Рацин” Нов Дојран

Насмевките на нашите најмили се бесценети. Токму затоа и годинава во соработка со фабриката “Дојран стил” претпразнично доделивме пакетчиња за основците од сите населени места.

Со ова градоначалникот Ангов им ја честиташе новата 2022ра година на учениците и им посака многу здравје, среќа и успех во секое поле од животот.