Јавен повик за финансирање на културните и спортските активности во Општина Дојран

Општина Дојран распишува јавен конкурс за финансирање на културните и спортските активности во општината.

Документите, односно јавните повици се прикачени на линкот подолу и истите можете да ги симнете за да добиете подетални информации.

Attachments