Јавен повик за финансирање на културните и спортските активности во Општина Дојран

Општина Дојран објавува јавен повик за финансирање на културните и спортските активности кои би се реализирале во општината од Буџетот предвиден за 2021ва година.

Повиците се прикачени подолу.

Attachments