Трка на мирот – 100 год. од крајот на Првата Светска Војна

This event has ended

Почитувани,

По повод стогодишнината од крајот на Првата Светска Војна, во име на Договорот за добрососедство со Република Бугарија и заеднички напредок и соработка, Ве покануваме во Стар Дојран (Под Јаворите) на 4.11.2018 година во 9:30 часот да сте ни гости на настанот „Трка на мирот“.

Учесници ќе се професионални кајакари од Република Бугарија кои ќе се натпреваруваат во водите на Дојранското Езеро.

Фејсбук линк: https://www.facebook.com/events/290392808350444/