Пријави проблем

  Кеј 5-ти Ноември бб
  1487 Стар Дојран,

  Пон – Петок
  07:30 – 15:30

  Приемни денови

  Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

  Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

  Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

  Новости и ажурирања

  Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

  Accessibility