Ресторани во Дојран

Рибен ресторан ФУК-ТАК

Ресторан Боеми

Ресторан Казабланка

Ресторан Нота

Рибен ресторан Гранико

Ресторан Калдрма

Пицерии

Пицерија Президент

Пицерија Луна

Пицерија Вавилон

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility