Апартман Тричковиќ

Стар Дојран
+389 75 871 059

Студија Јоцо

Стар Дојран
+389 71 433 433

Вила V&N апартмани

Стар Дојран
+389 78 229 577

Апартмани Вики

Стар Дојран
+389 71 276 813

Вила бела куќа

Стар Дојран
+389 76 420 159

Апартмани и вила Јанев

Стар Дојран
+389 71 374 931

Соби Белчеви

Стар Дојран
+389 77 631 732

Соби Марјан

Стар Дојран
+389 76 426 246

Вила Данка

Стар Дојран
+389 75 672 520

Апартмани Калистос

Стар Дојран
+389 78 207 603

Апартмани Попова Жана

Стар Дојран
+389 72 609 302

Вила Елизабет

Стар Дојран
+389 75 231 000

Вила Митко

Стар Дојран
+389 70 229 373

Вила Лето, Сретеново

Стар Дојран
+389 78 566 782

Апартмани Фук-Так

Стар Дојран
+389 75 422 455

Апартмани Ступар

Стар Дојран
+389 71 346 665

Апартмани Грошев

Стар Дојран
+389 77 687 810

Апартмани Поп-Костови

Стар Дојран
+389 76 260 227

Вила Дојрана

Стар Дојран
+389 71 474 242

Апартмани Теодора

Стар Дојран
+389 70 728 773

Апартмани Томар

Стар Дојран
+389 70 218 352

Вила Катерина

Стар Дојран
+389 71 251 041

Вила Роза

Стар Дојран
+389 34 225 522

Апартмани Пресидент

Стар Дојран
+389 78 251 946

Вила Оаза

Стар Дојран
+389 78 239 888

Вила Надин

Стар Дојран
+389 76 624 101

Вила Марија – Изгрев

Стар Дојран
+389 70 210 133

Апартмани Нино

Стар Дојран
+389 71 369 316

Вила Зора

Стар Дојран
+389 716 995

Вила Марија

Стар Дојран
+389 995 323

Вила Глорија

Стар Дојран
+389 78 937 550

Апартмани Диневи

Стар Дојран
+389 78 430 328

Вила Елена

Стар Дојран
+389 77 658 433

Апартмани Ана

Стар Дојран
+389 71 255 786

Апартмани центар

Стар Дојран
+389 75 423 289

Апартмани Дани

Стар Дојран
+389 77 981 820

Апартмани Пиникот

Стар Дојран
+386 72 232 906

Вила Елизабет

Стар Дојран
+389 75 231 000

Вила Марија

Стар Дојран
+49 177 7725512

Апартмани Крапче

Стар Дојран
+389 71 385 830

Апартмани Ренесанс

Стар Дојран
+389 70 588 403

Вила Велеви

Стар Дојран
+389 71 771 399

Вила Софија

Стар Дојран
+389 34 221 009

Апартмани Калдрма

Стар Дојран
+389 34 227 122

Апартмани Ива

Стар Дојран
+389 70 432 345

Апартмани Алекс Бич

Стар Дојран
+389 70 788 981

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility