Во тек се градежни активности за изградба на спортска сала во О. О. У. “Кочо Рацин” Нов Дојран.

Децата, нивната среќа и добросостојба остануваат врвен приоритет во работата на општината.

 

Previous Правиме добри дела и растеме заедно

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility