Општина Дојран и О.О.У “Кочо Рацин” од Нов Дојран изразуваат голема благодарност за донацијата на книги од нашата позната и ценета Соња Абаџиева, ќерка на еден од најпознатите дојранчани Ѓорги Абаџиев.

Нејзината донација е од голема важност за зголемување на училишниот книжевен фонд, како и за поттик на читатeлските навики кај младите во Дојран.

Г-ѓа Соња Абаџиева во многу наврати покажала дека е вистински вљубеник во Дојран, човек со големо срце, исто како и нејзината ценета фамилија Абаџиеви.

Нејзината донација на книги е за поздравување и почит.

Благодариме од срце и ве очекуваме во Дојран да ни бидете почесна гостинка.

 

 

Previous Известување за тендер – 23.03.2020

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Општина Дојран 2023 - Сите права се задржани

Accessibility