Четврто прскање против комарци по земјен пат во Општина Дојран

          Се известуваат граѓаните од општина Дојран дека четвртото прскање против возрасни комарци ќе се изврши на 06.10.2020 година, (вторник), во период од 16.00 до 18.00 часот.

Се известуваат сопствениците на пчелни семејства да преземат соодветни мерки за заштита, односно да ги затворат истите во најавениот период.