Вчера, 15.10.2020 година, на работен состанок во Општина Дојран беше Амбасадорот на Кралството Холандија во Република Северна Македонија, г-дин Дирк Јан Коп.
Беше разговарано за можностите за инвестирање и потенцијалот кој го нуди Дојран, моменталната ситуација со Ковид 19 и можностите за развој на нашата општина и презентација на истата на холандскиот туристички пазар.
Previous Военото атеше на В. Британија во посета на Општина Дојран

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility