Военото атеше на Велика Британија во Република Северна Македонија, г-дин Andrew Layton денес беше во посета на Општина Дојран.
На средбата беше разговарано дека со заложби,односно донација на Британската амбасада ќе започне чистењето на фронтовата линија, маркирање на спомен обележјата и промоција на истата со цел да се привлечат што поголем број на британски туристи.

Previous Четврто прскање против комарци по земјен пат во Општина Дојран

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility