Денес беше воведен во работа изведувачот на градежни работи за санација и реконструкција на “Саат кулата”, конзервација на “Турската бања” и пристапни патеки до истите.

Со ова значително ќе биде збогатена туристичката понуда, а познатите саат кула и турскиот амам ќе го добијат вниманието и посетоноста кои ја заслужуваат.

 

 

Previous Учествувај во креирање на Буџетот на Општина Дојран за 2021 година

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility