Започна реконструкцијата, реставрацијата и конзервацијата на добро познатата ,,Саат Кула”, еден од симболите на Општина Дојран.

Заедно со пристапните патеки и конзервацијата на ,, Турската бања”, овие две знаменитости ќе претставуваат нова туристичка содржина и атракција за посетителите.
Средствата за овие два значајни објекта за Дојран се обезбедени од ЕУ фондовите за прекугранична соработка.
Previous Јавен конкурс за ангажирање на реонски попишувачи и реонски инструктори

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility