Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, денес беше во работна посета на Дојран. Заедно со градоначалникот Ангов ја посетија реконструираната и санирана зграда на ПС Дојран, каде што беше извршен увид во условите за работа

Зградата на ПС Дојран е реконструирана со средства од Буџетот на Министерството за внатрешни работи во рамки на концепцијата за подобрување на материјалните, инфраструктурните и техничките потенцијали на полициските организациони единици
Подоцна, министерот Спасовски и градоначалникот Ангов разговараа за тековните проблеми, за подобрување на соработката помеѓу МВР и општината, меѓудругото беше споменато и отварање на базна станица за вадење на лични документи на локалното население која ќе биде од голема корист за населението во скратување на времето и на финансиските трошоци
Previous Реконструкција, реставрација и конзервација на познатата саат кула во Дојран

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility