ЕВН КЕЦ Гевгелија, известува дека среда, 5ти мај 2021ва година, без снабдување со електрична енергија ќе остане населенето место Стар Дојран и дел од населбата Сретеново, во период од 08.00 до 12.00 часот.

Прекинот е заради превземање на технички зафати во НН мрежата за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците.

Previous Демант на напис од порталот “Дома”, објавен на социјалните мрежи

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility