Градската плажа “Калдрма” во Нов Дојран повторно ќе заживее. Една од најстарите плажи во Дојран и своевремена гордост на жителите од Нов Дојран, “Калдрмата” се враќа во полн сјај. На огромно задоволство на сите љубители на езерско капење ве известуваме дека плажата ќе биде подготвена да ги пречека своите први капачи и љубители на сончањето на самиот старт на овогодинешната туристичка сезона.

Со овој проект Општина Дојран ја зголемува својата туристичка понуда и се вбројува меѓу најпосакуваните дестинации за одмор и релаксација во нашата држава.

Previous Започнува третирањето против ларвицидни и возрасни комарци во општините од Југоисточниот плански регион

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility