Градоначалникот на Општина Дојран, заедно до Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски денес, 29.05.2021, ги посетија фудбалските терени во општината, разговараа за тековните активности, идни планови и проблеми со кои што се соочуваат ФК Дојранско езеро и ФК Џокер – Фурка. Директорот на Агенција за млади и спорт покажа заинтересираност за подобрување на инфраструктурните капацитети, со кои ќе се подобрат спортските активности.

Градоначалникот Ангов истакна дека младите категории кои се формирани во склоп на ФК Дојранско езеро и ФК Џокер Фурка се  општинска гордост и на нивните успеси се наша заедничка радост.
Previous Национално триатлон првенство – Дојран 2021

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility