Месец: м.г

Потпишан договор за изградба на канализација во с. Црничани

Денес, во присуство на заменик претседателот на Владата, Фатмир Битиќи и главниот извршен директор и претседател на ТАВ Аеродроми, Сани Шенер ни беше доделен договорот за изградба на канализационен систем во с. Црничани.

Жителите на село Црничани добиваат канализација и решавање на најгорливиот комунален проблем за нив децении наназад.

Отворен граничниот премин Стар Дојран

Граничниот премин Стар Дојран од денес (01.07.2021 година од 22.00 часот) е целосно отворен за сообраќај.

На граничниот премин Стар Дојран започна со работа и пункт за брзи тестови. Истиот ќе работи 24 часа.