Граничниот премин Стар Дојран од денес (01.07.2021 година од 22.00 часот) е целосно отворен за сообраќај.

На граничниот премин Стар Дојран започна со работа и пункт за брзи тестови. Истиот ќе работи 24 часа.

Previous Општина Дојран за прв пат од своето постоење набави возило за брза помош

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility