Денес, во присуство на заменик претседателот на Владата, Фатмир Битиќи и главниот извршен директор и претседател на ТАВ Аеродроми, Сани Шенер ни беше доделен договорот за изградба на канализационен систем во с. Црничани.

Жителите на село Црничани добиваат канализација и решавање на најгорливиот комунален проблем за нив децении наназад.

Previous Прво прскање против возрасни комарци по земјен пат во Општина Дојран

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility