Општинската Изборна Комисија денес го додели уверението со кое официјално четиригодишниот мандат го добива Анго Ангов, старо – новиот градоначалник на општина Дојран.
Предвидени се многу нови проекти, капитални инвестиции и соработки кои ќе и донесат бенефит на општина Дојран.
Успешна работа за градоначалникот, новоизбраните советници и општинската администрација.
Previous Промотивно видео за Дојран

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility