После долги години се врши целосна реконструкција и проширување на дел од ул.Илинденска и ул.Партизанска во Стар Дојран
Вкупната должина на реконструкцијата на улиците е 525м.
Инфраструктурата е важен фактор во развојот на туризмот и подобрување на условите на живеење и функционирање на локалното население.
Продолжуваме со уште посилен интензитет и реализација на нови улици во сите населени места за што веќе има обезбедено финансиски средства за реализација на истите.

 

Previous Доделено уверението на градоначалникот Анго Ангов

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility