На одржаната четвртата редовна седница на Советот за развој на Југоисточниот плански регион и конститутивната седница на Советот за социјална заштита на Југоисточниот плански регион беше потпишан договорот со #ЈИПР за уредување на туристичка патека од ресторан Гранико до ГП Дојран.
Во проектот се предвидува
➡️Расчистување и уредување
➡️Обележување на паркинг места
➡️Изградба на пешачка патека во должина од 1.285 метри.
Со овој проект ќе се развие нова туристичка зона во општината, ќе се создаде нов простор за рекреација на мештаните, а секако и на туристите.
Previous Работен состанок во Амбасадата на Република Словенија

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility