На третата фестивалска вечер во петок на 22 јули на МАНДРА ФЕСТИВАЛ ќе настапат Владо Јаневски, THCF La familia и ИВОНА ЈО.
Билетите во предпродажба по екслузивни цени преку www.kupikarta.com, Југотон, цвеќара Розе Веро 2 и сендвичара Џина Дојран.
Дојдете во Дојран и уживајте со прекрасните изведувачи на Мандра фестивалот!
Previous Известување за второ прскање против комарци

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Општина Дојран 2023 - Сите права се задржани

Accessibility