Денес во посета на општина Дојран беше Министерот за Транспорт и врски-Благој Бочварски.
На средбата официјално беа потпишени договорите за изградба на трите централни улици во с.Фурка, с.Црничани и с.Николиќ и со ова официјално се означува почетокот за изградба на овие три локални улици
Во следниот период отпочнува изградба на централните улици со вкупна должина од околу 3 километри.
-с.Фурка – 1460м
-с.Црничани -730м
-с.Николиќ – 760м
Вкупна инвестиција на овие проекти е 25.826.925 денари. Прокетот е финансиран од Министерство за транспорт и врски.
Previous Меѓународна научна конференција за безбедност

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility