Дел од амбиентот на овогодинешниот базар кој се одржа во градскиот парк во Стар Дојран. На настанот со свои ракотворби, но и со соодветна новогодишна програма учествуваа децата од О.О.У “Кочо Рацин” Нов Дојран и децата од ЈОУДГ “Кокиче” Нов Дојран.
Задоволството на сите присутни беше очигледно.
Радост, детски насмевки и присуството на омилениот Дедо Мраз го одбележаа овогодинешниот новогодишен базар.
Previous Изгласан Буџетот на Општина Дојран за 2023та година

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility