Драги мои сограѓани,

Кога се честита од срце, без исклучок, секогаш се пишуваат најубавите зборови.

Нека овие големи  православни празници во вашиот дом донесат мир и благосостојба. Божиќ е најсветиот и најрадосниот христијански празник, празник на семејството и мирот, празник на Христовото раѓање, додека Бадник е предвесник на големиот христијански ден, сплотувајќи ги најблиските на бадниковата трпеза.

Нека Бадниковата вечер и Божиќ внесат топлина во домовите и семејствата, а доброто здравје, духовниот мир и меѓусебното разбирање царуваат во Вашите срца.

Да се радуваме со нашите сакани, да останеме сплотени и истрајни во сите предизвици, да споделиме со блиските, да љубиме и да се почитуваме од срце.

 

Среќен Божиќ, Христос се роди!

Previous Новогодишен базар 2022

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility