По долги години, Нов Дојран конечно добива нов, модерен, урбан градски пазар.

Во склоп на градскиот пазар предвиден е мал плоштад и хортикултурно и партерно уредување околу истиот.

Со овој зафат, централното градско подрачје во Нов Дојран ќе добие современ и убав изглед.

Previous Нова велосипедска патека во Дојран за љубителите на off road велосипедизмот

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility