Ве известуваме дека на ден 02.05.2023 година (вторник) на територијата на општина Дојран ќе се спроведе дезинсекција против ларви од комарци, согласно договорот со Министерство за транспорт и врски. Контролата врз работењето ќе биде извршена од страна на Центарот за јавно здравје Велес.

Previous Општина Дојран ги доби првите државни прваци во карате

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility