С О O П Ш Т Е Н И Е

СЕ ИЗВЕСТУВААТ граѓаните од општина Дојран, дека на 20 јуни (Вторник) 2023 година, во раните утрински часови и во текот на пладневните часови ќе се врши теристичка и ларвицидна дезинсекција на подрачјето на општина Дојран.

Сите сопствениците на пчелни семејства да преземат соодветни мерки за заштита, односно да ги затворат истите во најавениот временски период.

Дата 16.06.2023 година

Стар Дојран

Општинска администрација на Општина Дојран- Одделение за урбанизам, комунални дејности и заштита на животната средина

Previous Дојран Гурман Фест

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility