Се известуваат граѓаните од општина Дојран, дека на ден 7 јули (петок) 2023 година во периодот околу 10 часот  ќе се изврши ларвицидна дезинсекција и на ден 6 јули (четврток) 2023 година, во периодот околу 23:00 часот, ќе се изврши прскање против возрасни комарци.


Се известуваат сопствениците на пчелни семејства да преземат соодветни мерки за заштита, односно да ги затворат истите во најавениот временски период.

Дата 04.07.2023 година

Стар Дојран    

Општинска администрација на општина Дојран- Одделение за урбанизам, комунални дејности и заштита на животната средина

Previous Известување за с. Фурка, Црничани и Николиќ

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility