Амбасадорот на Р. Франција во Р. С. Македонија, г-дин Сирил Бомгартнер, денес беше наш почесен гостин во Општина Дојран.

Со амбасадорот разговаравме за тековната туристичка сезона, предизвиците со кои се соочуваме во општината и можностите за идна соработка помеѓу Општина Дојран и Амбасадата на Франција во нашата држава.

Амбасадорот Бомгартнер изрази задоволство и восхит од убавините и туристичките потенцијали и можностите за инвестирање кои ги нуди нашиот Дојран.

Previous Караванот „Остави трага“ со порака од Дојран

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility