🇲🇰🇺🇸 Денеска заедно со амбасадорката на Соединетите Американски Држави, Н.Е. Анџела Агелер и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски остваривме работна средба и направивме прошетка покрај Дојранското крајбрежје. Амбасадорката за првпат е во посета на општина Дојран и се запозна со потенцијалите, можностите и предизвиците со кои се соочува општината.

Previous СООПШТЕНИЕ

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility