Соработката со Амбасадата на Р. Словенија останува на високо ниво. Тие се едни од нашите најголеми поддржувачи и силен партнер.

Заедно решаваме децениски проблем и стратешкото партнерство продолжува и во иднина.

Заедно со амбасадорот, г-дин Грегор Прескер се разговараше за идни активности кои се планираат, а ќе придонесат за развој на нашата општина. Упатуваме огромна благодарност за несебичната поддршка која се дава на општина Дојран од амбасадата на Р. Словенија 🇲🇰🇸🇮

Previous Пехар за прво место екипно и освоени 8 медали за КК „Дојран“ на WFK турнир во Романија

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility