По повод 5ти Ноември, Денот на ослободувањето на Дојран, денес беше одржана свечена седница на Советот на општина Дојран.

Пред спомен обележејто во Стар Дојран, свежо цвеќе положија претставници од локалната самоуправа и Советот на општина Дојран, како и делегација од Марибор-Побрежје, Република Словенија.

На тој начин им се оддаде почит на борците од НОБ и се искажа благодарност за нивните дела и придонесот кој го дале за нашиот Дојран.

Ви посакувам честит празник, да го славиме заедно долги години и сите сплотено да придонесуваме за подобар живот и развој на нашата општина.

Previous Донација на противпожарна опрема од ПГД Марибор-Побрежје, Р. Словенија до Доброволното противпожарно друштво „Дојран“

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Општина Дојран 2023 - Сите права се задржани

Accessibility