✒️ Официјално вчера, заедно со Министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски, во присуство на Претседателот на Владата, Димитар Ковачевски го потпишавме договорот за реализација на проектот “Изградба на катна гаража со деловни простории во општина Дојран”.

🤝 Изразувам огромна благодарност до Владата и пратениците, за одобрените средства и препознавањето на суштинските приоритети за граѓаните. Со реализацијата на овој проект, решаваме еден од најгорливите проблеми во нашата општина, средување на сообраќајниот метеж, како и среден и уреден градски пазар.

#Прогрес#Развој#Дојран

Previous Интерен оглас бр.01/2023 за унапредување на 2 (двајца) административни службеници во Општина Дојран

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility