Започнаа градежните активности за изградба на централната улица во село Николиќ во должина од околу 1км.

Средствата се обезбедени преку Програмата за реализација на локални патишта, а обезбедени од Светска Банка, а спроведувањето на проектот се одвива преку проектната единица во Министерството за транспорт и врски.

Со овој проект општина Дојран ќе реализира четири улици во населените места Фурка, Николиќ, Црничани и Стар Дојран во должина од околу 5 км.

Previous Извештај за Стратегиска оцена на животна средина (СОЖС) за Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план 

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Општина Дојран 2023 - Сите права се задржани

Accessibility