📌 Започна реализацијата на проектот за расчистување, санација, уредување и поставување на нова урбана опрема на пешачката патека покрај крајбрежјето на Дојранското езеро, односно од плажа “Калдрма”-Нов Дојран до одмаралиште Црвен крст- Стар Дојран, во должина од 5 километри.

📌 Проектот е финансиран од Бирото за регионален развој и учество на општина Дојран, а спроведувањето е преку Центар за развој на Југоисточен плански регион.

Previous Изградба на централната улица во село Николиќ

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Општина Дојран 2023 - Сите права се задржани

Accessibility