📌Денес паралелно како и во другите населени места започна и реконструкцијата на централната улица во село Црничани.

📌Финансиските средства се обезбедени од Светска Банка преку Програмата за локални патишта, а спроведена преку Министерството за транспорт и врски.

📌Се работи за реконструкција на улица во должина од околу 700 метри, а вкупната должина на реализирани улици во сите населени места ќе изнесува околу 5 километри.

Previous Започна реализацијата на проектот за расчистување, санација, уредување и поставување на нова урбана опрема на пешачката патека покрај крајбрежјето на Дојранското Езеро

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Општина Дојран 2023 - Сите права се задржани

Accessibility