Денес на официјална посета беше Министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски на увид на градежните активности во населените места Фурка, Црничани и Николиќ.

Продолжува огромната поддршка од Министерството за транспорт и врски за реализација на големи инфраструктурни проекти во нашата општина.

📌Изградба на четири локални улици во износ од 35 милиони денари;

📌30 милиони денари за санација на регионалниот пат во населеното место Стар Дојран преку Програмата на ЈПДП за 2024 година;

📌30 милиони денари за изградба на катна гаража;

Изразуваме благодарност за огромната поддршка и се надеваме дека заедно ќе продолжиме да ја возобновуваме и градиме нашата општина.

Previous Реконструкција на централната улица во село Црничани

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Општина Дојран 2023 - Сите права се задржани

Accessibility