Во Дојран на 17.05.2024 се одржа најголемата еко-акција „Генералка викенд“ ширум Македонија. Во организација на општина Дојран, а во партнерство со „Менд Енд Маунтен„ , „Пивара Скопје“ и „Пакомак“ беа исчистени повеќе локации низ Дојран. Учество во акцијата зедоа: Вработените од локалната самоуправа, ЈПКД „Комуналец-Полин“, ООУ„Кочо Рацин“-Нов Дојран, ЈПСЈДП „Тауријан“, Детска градинка „Кокиче“, Здружение на пензионери, Здружение на жени „Дојрана“, волонтери од локалното население и др.

Previous Прво прскање против комарци во Југоисточниот плански регион

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility