Се известуваат граѓаните од населените места во Општина Дојран, дека на 11 јуни – (вторник) 2024 година, во периодот од 22.00 часот, ќе се врши теристична дезинсекција.

Се известуваат сопствениците на пчелни семејства да преземат соодветни мерки за заштита, односно да ги затворат истите во најавениот временски период.

Previous Се става на јавен увид Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за КП 1631 и други КО НИКОЛИЌ, Општина Дојран со намена A4-Времен престој  

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility