Date
јули 19, 2023 - јули 23, 2023
Time
20:30 - 22:00
Location
Star Dojran

Медитеранскиот и балкански филмски фестивал „Преку езерото“ втора година по ред се враќа во Дојран. Фестивалот ќе ги прикаже најдобрите филмови од срцето на Европа, нудејќи разновиден избор на проекции на различни локации во Дојран од 19-ти до 23-ти јули 2023 година. Додека се подготвуваме за овој возбудлив настан, срдечно ве покануваме да придонесете и да бидете дел од успехот на фестивалот.

Previous Д Фестивал
Accessibility