февруари 8, 2022
 
ДЕЛ I: ДОГОВОРЕН ОРГАН
 
  
  
   
 
 
 
https://e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/dossie-annual-plan/f46f3b19-6502-410c-aa53-ae190095fc48/1
  • GodisenPlan.pdf pdf (150kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility