март 2, 2021

ℹ️ Корисна иформација за сите жители од општина Дојран:

Пред да се упатите во МВР Гевгелија за продолжување, замена или било какво обновување на личен документ (пасош, лична карта, возачка дозвола итн.) потребно е да извадите потврда за улица и куќен број од одделението за урбанизам во општина Дојран. Образецот – барање може да го најдете прикачен подолу на оваа страна.

  • Baranje-za-izdavanje-tochna-adresa.jpg jpg (1245kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Општина Дојран 2023 - Сите права се задржани

Accessibility