јуни 13, 2023

Комисија за комунални работи и сообраќај

Претседател: Тимчо Ристов

Членови: Емилија Тунева, Марина Танова, Емилија Николиќ и Новица Ангелов.

  • Комисија за комунални работи и сообраќај docx (14kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility