јуни 13, 2023

Комисија за планирање и уредување на просторот и заштита на животната средина и природата

Претседател: Емилија Тунева

Членови: Емилија Николиќ, Костадинка Петрова-Џониќ, Новица Ангелов и Кирил Кречев.

  • Комисија за планирање и уредување на просторот и заштита на животната средина и природата docx (14kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility