јуни 13, 2023

Комисија за финансии и локален економски развој

Претседател: Ратко Ајцев

Членови: Емилија Тунева, Костадинка Петрова-Џониќ, Новица Ангелов и Кирил Кречев.

  • Комисија за финансии и локален економски развој docx (14kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Општина Дојран 2023 - Сите права се задржани

Accessibility